Taxi i Arlanda

Sitter här nu på planet på väg till Mallorca. Jag har en öl, en bra podcast och är super taggad på att träffa familjen borta i värmen. Men innan jag börjar smutta på min drink och lyssnar vidare på olösta brott så ville jag faktiskt bara ta mig tiden att skriva en liten recension om Taxibolaget i Sverige AB, de erbjuder taxi i Arlanda. Jag ringde dem igår och bokade en taxi som jag behövde för att ta mig till Arlanda med.

Problemfri bokning fick mig att känna mig trygg att jag verkligen kommer att bli upphämtad tidigt på morgonen därpå, och oj så rätt jag hade.

Jag möttes av en jätte trevlig person som tog emot mina väskor, samtidigt som jag satte mig i taxin med en förberedd tidning för mig att läsa under min 25 minuter långa taxi resa. Man kände sig som rena rama kändisen så lyxigt som det kändes att få sätta sig i en taxi så avkopplad.

Därför vill jag verkligen tacka dem för en enormt trevlig taxi-upplevelse, det är dem små sakerna som gör väldigt mycket, och ja, denna gången var det verkligen så.