Företagsstäd i Kiruna

Jag som egenföretagare finner det ofta svårt att ha tiden för att faktiskt kunna städa hela vår jätte yta av kontorslandskap med allt arbete som måste bli gjort. Därför har jag under en längre tid nu velat anlita en städfirma som erbjuder företagsstäd i Kiruna. Efter ha sökt lite så kände jag att Therese och Pernilla Piironen på Ettrum kändes som det perfekta valet för just detta arbetet. De erbjuder företagsstäd och har fantastiskt trevliga recensioner på internet vilket verkligen övertygade mig.

Efter att nu ha haft dem på företaget i över två månader kände jag att jag ville ta tiden att skriva en liten recension själv. Tycker personligen att i service-väg, att dem är bland det bästa jag har upplevt. Otroligt trevlig personal som verkligen ger en betryggande känsla och personal som verkligen utför arbetet på ett högkvalitativt vis. Vad som även är fantastiskt med dem är hur otroligt prisvärda dem är på alla sätt, oavsett vad för typ av städning du behöver hjälp med.