Beads and Fun

Hej på er igen allesammans, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med diamond painting i Norrköping med omnejd är ett ämne som har börjat dyka upp ofta här i kommentarerna på min blogg, och jag kommer därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är även en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra och seriösa företag inom detta, vilket jag verkligen kan förstå. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som möjligt, och just därför vill jag tipsa er om Beads and Fun, vilket är ett företag som jag själv verkligen kommit att tycka om den senaste tiden. Även jag har tidigare haft problem med att hitta bra företag inom detta. Detta har jag tyckt varit väldigt tråkigt, då jag väldigt länge har velat prova på det här med diamond painting. Jag fick faktiskt Beads and Fun som ett tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till detta företag och blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått av personalen. Jag blev så positivt överraskad efter mitt första besök hos Beads and Fun. Personalen hos Beads and Fun är otroligt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värdesätter högt hos ett företag. Jag kunde tack vare detta känna mig trygg och säker i mitt val av företag.

De visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste. Jag blev otroligt nöjd och tacksam över den hjälp som jag fick utav personalen hos Beads and Fun. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Lund, Norrköping, Östermalm eller Södermalm med omnejd att vända er till just Beads and Fun.